PRIMA HESTEHEGN FRA PARK & LANDSKAB

Prima hestehegn er udvalgte kvalitetshegn til heste. Vi har seks forskellige varianter af træhegn til heste: Prima Elegant, Prima Exclusiv, Prima Lægtehegn, Prima Bom, Octowood og Prima Westernhegn.

Se mere hestehegn HER

Prima Elegant hestehegn

 

Prima Elegant er et stærkt træhegn til heste. Hegnet består af runde fyrretræspæle med gennemborede huller og runde tværbomme.

Pælene er NTR-A imprægnerede og holder 20-25 år!

Prima Exclusiv hestehegn

Prima Exclusiv er et stærkt træhegn til heste. Hegnet består af firkantede fyrretræspæle med gennemborede huller og ovale tværbomme.

Pælene er NTR-A imprægnerede og holder 20-25 år!

Prima Lægtehegn til heste

 

Prima lægtehegn er et stærkt træhegn til heste. Hegnet består af runde fyrretræspæle med Halvskårne lægter som skrues fast på pælene.

Pælene er NTR-A imprægnerede og holder 20-25 år!

Prima Bom-hegn til heste

 

Prima Bom er et stærkt træhegn til heste. Hegnet består af runde fyrretræspæle monteret med kantskårne lægter som bomme.

Pælene er NTR-A imprægnerede og holder 20-25 år!

Octowood hegn til heste

87d8105ead

Octowood produceres af langsomt voksende Svensk fyrretræ, som kun vokser nord for den 64-tyvende breddegrad. Octowood er 8-kantet for at lette håndtering og montering.

20 års garanti mod råd. (se Trykimprægneret fyrretræ, garanti)

Se Octowood i vores shop HER

Prima Westernhegn til heste

0068c8f42f

Prima Westernhegn er et stærkt træhegn til heste. Hegnet består af halvskårne eller runde Robiniastolper, monteret med kalmarbredder i naturtræ, af Robinia eller Douglas.

Pælene er Naturligt “imprægneret” og holder længe, derfor giver vi 20 års garanti!