Faldunderlag2019-04-10T11:08:15+00:00

Faldunderlag til din legeplads

Legepladsens faldunderlag er børnenes sikkerhed.

Mulighederne for valg af underlag er mange. Vi fører et bredt udvalg af faldunderlag i alle farver, bla. gummiflis & støbt gummi som playflex, gummiasfalt og EPDM top, faldfliser af gummi / gummifliser og de gængse typer faldsand & gummigræsmåtter, samt proplay faldunderlag kombineret med kunstgræs.

Alle vore løsninger er sikre og opfylder kravene i DS-EN 1177.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

  • Vi kan ud fra legepladsens størrelse og form hjælpe med at finde det bedste underlag.
  • Vi kan råde og vejlede i valg udfra typer af legepladsredskaber der er på legepladsen.
  • Vi kan designe og vise jer 3d tegninger af det samlede projekt.
  • Vi kan tilbyde et væld af nye legeredskaber og vejlede omkring dem.
  • Vi kan monterer hele projektet eller i samarbejde med jeres lokale anlægsgartner.

Faldsand & sømaterialer

Faldunderlag som sand

De mest brugte underlag brugt på legepladser er faldsand og faldgrus. Faldsand er et finkornet underlag og faldgrus et mere grovkornet faldunderlag. De løse underlag af sand og grus sælges typisk pga. den lave pris.

Gummifliser som underlag

Gummifliser

Gummifliser føres i mange farver og tykkelser. Gummifliser er et slidstærkt underlag, som giver stor sikkerhed og små vedligeholdelses omkostninger.

Støbt gummi på legepladsen

stoebtgummi

Pladsstøbt gummi er et af de bedste faldunderlag. Pladsstøbt gummi, også kaldet insitustøbt gummi & gummiasfalt. De støbte gummifaldunderlag kan bruges på bakker og i dale. Poly Play gummiasfalt kan udstøbes i alle farver og mønstre, på drænende underlag, som sørger for, der aldrig mere står vand på legepladsen.

Se mere om gummi fra Poly Play

Gummiflis – Ergosoft

gummiflis

Vor nyeste produkt i faldunderlag. Grovrevet gummi / gummiflis, farvet som barkflis, brun, rød eller blå. Gummiflisen udstøbes direkte under legeredskabet. Spare både udgravning og bortskaffelse af jord. Ingen problemer med forskubbet underlag eller dyrs efterladenskaber. Perfekt underlag til naturlegepladser.

Se mere om Gummiflis

Proplay underlag

kunstgraes

Proplay underlag i form af præfabrikerende højkvalitets stødabsorberende PE komposit faldmåtter / plader af skumplast. Proplay underlag findes i tykkelser fra 25 – 70 mm & ligges som faldfliser og dækkes med kunstgræs. Et flot, rent og holdbart alternativ til andre underlag

Kunstgræs med faldunderlag

f0086b95371

Nu kan I også få kunstgræs som underlag på legepladsen. Kunstgræsset udlægges på faldunderlag af udstøbt rågummi eller proplayplader. Vi kan levere underlag af kunstgræs med farverne grøn, rød, orange, gul & blå