Faldunderlag2019-01-22T15:50:12+00:00

FALDUNDERLAG TIL DIN LEGEPLADS

Legepladsens faldunderlag er børnenes sikkerhed.

Mulighederne for valg af faldunderlag er mange. Vi fører et bredt udvalg af faldunderlag i alle farver, bla. gummiflis & støbt gummi som playflex, gummiasfalt og EPDM top, faldfliser af gummi / gummifliser og de gængse typer faldsand & gummigræsmåtter, samt proplay faldunderlag kombineret med kunstgræs.

Alle vore faldunderlag opfylder kravene i DS-EN 1177.
Faldunderlag af gummi, Se Poly Play brochure

Faldsand & sømaterialer

Faldunderlag som sand

De mest brugte faldunderlag er faldsand og faldgrus. Faldsand er et finkornet faldunderlag og faldgrus et mere grovkornet faldunderlag. De løse faldunderlag sælges typisk pga. den lave pris.

Faldunderlag af gummifliser

Gummifliser

Gummifliser føres i mange farver og tykkelser. Gummifliser er et slidstærkt faldunderlag, som giver stor sikkerhed og små vedligeholdelsesomkostninger.

 

Støbt gummi faldunderlag

stoebtgummi

Pladsstøbt gummi er et af de bedste faldunderlag. Pladsstøbt gummi, også kaldet insitustøbt gummi & gummiasfalt. De støbte gummifaldunderlag kan bruges på bakker og i dale. Poly Play gummiasfalt kan udstøbes i alle farver og mønstre, på drænende underlag, som sørger for, der aldrig mere står vand på legepladsen.

Se mere om faldunderlag af gummi fra Poly Play

Gummiflis – Ergosoft

gummiflis

Vor nyeste produkt i faldunderlag. Grovrevet gummi / gummiflis, farvet som barkflis, brun, rød eller blå. Gummiflisen udstøbes direkte under legeredskabet. Spare både udgravning og bortskaffelse af jord. Ingen problemer med forskubbet faldunderlag eller dyreefterladenskaber. Perfekt faldunderlag til naturlegepladser.

Se mere om Gummiflis

Proplay faldunderlag

kunstgraes

Proplay faldunderlag i form af prefabrikerede højkvalitets stødabsorberende PE komposit faldmåtter / plader af skumplast. Proplay faldunderlag findes i tykkelser fra 25 – 70 mm & ligges som faldfliser og dækkes med kunstgræs. Et flot, rent og holdbart alternativ til andre faldunderlag

Kunstgræs med faldunderlag

f0086b95371

Nu kan I også få kunstgræs som faldunderlag på legepladsen. Kunstgræsset udlægges på faldunderlag af udstøbt rågummi eller proplayplader. Vi kan levere faldunderlag af kunstgræs med farverne grøn, rød, orange, gul & blå