Farverige legepladser2019-04-10T10:09:40+00:00

Farverige legepladser, giver glade børn.

Mulighederne er mange for at opbygge farverige legepladser

I børnehaver, på skoler eller på en offentlig steder er farverige legepladser et godt valg til de yngste. Vi fører et bredt udvalg af legeredskaber med glade farver som passer ind på de fleste legepladser. Vi har klatretårne, gyngestativer med edderkopgynge, rutsjebaner i alverdens farver og udformninger. >> Se mere om de enkelte produkter i vores shop

Ring til os på 86448180 og lad os få en snak om jeres ønsker til legeredskaber. Vi har stor erfaring med at sammensætte forskellige legeredskaber alt ud fra hvilken placering og størrelse legepladsen har. I har mulighed for at købe produkterne og selv stå for projektet, evt sammen med en lokal anlægsgartner
– ellers er vi også rigtig gode til den del, kommer gerne ud og ser på mulighederne og kan få vores legeplads arkitekt til at tegne legepladsen op i 3D så I får et bedre overblik over legepladsens opbygning og sammensætning af glade farver.

Alle vore legepladsredskaber opfylder kravene i EN 1176

Farverige gynger til legepladsen

cf1a290f93

 Gynger hører til på enhver legeplads og vi kan tilbyde produkter der passer ind på farverige legepladser. Primaleg føre en række farverige gynger i glade farver.

Klatretårne med rutsjebaner

En af legpladsens farvoritter til de mindre børn er rusjetårnet. Her får ungerne brandt en masse krudt af ved at rende op af trapperne og få fuld fart på ned af rutsjebanen.