Naturlegepladser i træ2019-04-03T11:32:20+00:00

En naturlegeplads skaber naturlig leg for børn i alle aldre

Legepladser i træ giver børn mulighed for et godt forhold til naturen og måden vi bruger klodens ressourcer på.
Samtidig med at der kan leges udfordrende lege, gynges, klatres, rutsjes, bliver børnene udfordret på fysikken, på balancen og udsat for naturlige elementer i form af naturmaterialer.

Opbygning af naturlegeplads

I har sikkert allerede en fornemmelse for hvad det er I ønsker til jeres projekt. Jeres ideer, kendskab til brugerne og placeringen af naturlegepladsen, koblet sammen med vores erfaring på området kan ende ud i noget rigtig godt.
Vi kommer gerne med gode forslag og sammen med vores legeplads arkitekt kan vi fremvise et visuelt 3D forslag af naturlegepladsen. Det gør projektet væsentligt mere overskueligt og nemmere for jer at forstille sig det færdige resultat.

Brug af Robinia på naturlegeplads

Robinia har gode naturlige egenskaber, specielt ved direkte jordkontakt.
Uden nogen form for kemisk behandling har Robinia træ en lang udendørs levetid og er holdbarhed op til 20-40 år. Desuden er robinia et yderst miljøvenlig materiale til opbygning af naturlegepladser, da det har en naturlig imprægnering.
Robina bliver brugt i mange af de legeredskaber som vi benytter i opbygningen af en naturlegeplads, men også andre træsorter og stål kommer i brug. Vi har redskaber til balance baner, gynger i mange forskellige udformninger, systemer til vandleg, legehuse og produkter til opbygning af Tarzan baner der udfordre børnene motorisk.
>> Se eksempler på legepladser

Se vores SHOP med robinia legeredskaber
Vi har et stort udvalg af legeredskaber til opbygning af en naturlegeplads.
>> Se vores produkter her

Mere info om naturlegepladser
I følgende PDF-filer kan I se masser af eksempler og priser på legeredskaber til naturlegepladser:

>> Robinia Klatresystemer

>> Robinia Klatreredskaber

>> Robinia Gynger

>> Robinia Rutsjebaner