Gynger i robinia2019-04-10T09:00:17+00:00

Gynger i robinia til legepladser

Stort udvalg af gynger / gyngestativer i robinia

Vi har et stort udvalg af gynger i robinia som enkeltvis eller som en stor samlet legeplads løsning passer godt ind på skoler og institutioner, boligforeninger eller på fælles vejens legeplads.
Gyngestativer lavet af Robinia træ har en rigtig høj kvalitet og holder længere end andre træsorter.
I kan i vores shop se forskellige udgaver af enkelt eller dobbelt gynger, fugleredegynger, sansegynger også kaldet edderkoppegynger, da nettet minder om et edderkoppespind.

Brug for hjælp til at vælge

Har I svært ved at vælge hvilket type gynge der vil passe godt på jeres sted, så kontakt os, vi har stor erfaring med at råde og vejlede med netop disse produkter. Vi har i vores team en legeplads arkitekt som ligeledes kan hjælpe med at tegne et helt projekt op, så I kan se en samlet 3D løsning og dermed skabe jer et bedre overblik over hele området. Vi kommer gerne ud til jer for en snak om jeres projekt – Ring på 86448180 og vi hjælper dig på rette vej.

Populær redegynge i robinia

På det viste foto er redegyngen, på robinia gyngestativet kombineret med en ståloverligger. Faldunderlaget er her gummigræsmåtter, udlagt på rullegræs.
Et gyngestativ kræver et faldunderlag af faldsand eller gummi.

Robinia gynger med enkelsæder

94590d259a

Robinia gynger med dækgynger, sikkerheds gyngesæder, rem sæder og babygyngesæder.

Se mere om >> Robinia gynger

Robinia gynger med redegynger

89f20d99a3

Robinia gynger med fuglereder fås i kulørte, brune og sorte taifunvire. Alle vore gyngesæder er TÜV godkendte i henhold til EN-1176.

Se mere om >> Robinia gynger