Vandleg i robinia2019-04-10T09:07:54+00:00

Vandleg til mange børnehavebørn på legepladsen

Populær vandleg i Robinia kombineret med rustfri stål

Når der skal vand ind på børnehavens legeplads er der et væld af muligheder. Det kan være enkeltstående vandkar eller vandborde med kanaler imellem så vandet kan transporteres fra et vandbord til et andet. Der kan sammensættes en løsning der passer alt efter den plads der er til rådighed på legepladsen og det antal børn der benytter den samtidig.

Vandlegen er på øverste foto udformet så den kan bruges sammen med sand og stadig fungere med en manuel pumpe. Her kan børnene selv betjene vandet ved den manuelle pumpe.
Der er ligeledes mulighed for at lave en vandbesparende løsning hvor der hentes regnvand op fra et underjordisk vandreservoir.

Vandleg i Robinia og galvaniseret stål

På nederste foto er lavet en holdbar løsning med vandleg i robinia kombineret med galvaniseret stål. Tre individuelle vandlegeborde er her forbundet med vandrender og mulighed for recirkulering med pumpe, som børnene i børnehaven selv kan betjene.

Ønsker I hjælp til at få vand ind på legepladsen?

Kontakt os, vi står til rådighed med vores erfaringer fra tidligere projekter med vandleg på børnehavens legeplads. Vi har et stort kendskab til de produkter der kan benyttes og kommer gerne med et tilbud på en totalløsning hvor vi kommer og udfører opgaven fra a-z. Læs også mere om andre naturlegeplads-projekter vi har lavet.

Bestil elementer til vandleg direkte i vores shop

Ved I præcist hvilken produkter I ønsker?? – og måske allerede har en aftale med den lokale anlægsgartner om opsætning, så kan I både se priser og bestille direkte i vores webshop. >> Se mere info her

Eksempler på vandlegepladserudført i Robinie naturtræ

e1f26116f3

 

d4f4081e2f

 

fff681ab36

7edf29ed4f

7d388212fc

0c66c79a11

120691cdb5

9c3a431182