Om os2020-05-13T10:10:18+00:00

Om Park & Landskab – Anlægsgartnere i Randers

Vores stærke team

Vi kan i dag præsentere et stærkt team på 5-15 faste medarbejdere, afhængig af sæson.

Udover faglærte anlægsgartnere og lærlinge, har vi folk med uddannelser indenfor landbrug, murer, naturplejer, taggartner, legepladsinspektør, jordbrugsteknolog og indehaveren Lau, som er skov- og landskabsingeniør.

Herudover bruger vi i høj grad at samarbejde med vore kollegaer og underleverandører, hvorved vi kan løse langt de fleste opgaver.

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Igen i år forsætter Park & Landskab ApS med den højeste kreditværdighed: AAAKreditrating AAA gives til virksomheder med meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtigelser.
AAA er derfor et kvalitetsstempel, som giver et godt forhandlingsgrundlag ved indgåelse af forretningsaftaler med såvel kunder som leverandører.
AAA kreditrating foretager løbende vurderinger af danske virksomheders kreditværdighed og hvert år i oktober /november måned offentliggøres og udsendes disse vurderinger.Park & Landskab ApS er tilknyttet en ”live rating” ordning, så aktuel kreditværdig ses altid på her på parkoglandskab.dk.

Hvilke opgaver og hvor

Vi er et alsidigt firma, og vi løser mange forskellige former for anlægsarbejde, renovering eller nyopførsel af legepladser mv. Opgaver for både private, erhverv og det offentlige.

Vi holder til i Randers og har derfor helt naturligt mange kunder i Østjylland og Nordjylland. Men vi kommer gerne i hele landet og under vores referencer kan du se eksempler på f.eks. renovering af hele skoleområder, inkl. nye legepladser eller arbejde med underlag i København Zoo.

Vores forretninger

Ud over at vi her fra hjemmesiden præsenterer, hvad vi tilbyder inden for have og anlæg, så har vi ligeledes andre relaterede forretninger kørende.

– Vi har webshoppen www.udeliv.net hvor vi sælger alt godt til haven.
– På www.action4kidseurope.dk sælger vi legepladsudstyr og hele løsninger.
– Vi er forhandlere af Rudeco legepladser og Aktiv Ude-produkter

Vi ser enhver opgave som en udfordring, både når det drejer sig om et direkte salg eller en anlægsopgave. Vi glæder os altid til at yde vores bedste for at tilfredsstille alle vores kunder.

Historien

Park & Landskab ApS med Lau Knudsen, som er uddannet skov- og landskabsingeniør, i spidsen blev etableret i 2002 og har sidenhen været ensbetydende med succes hos kunderne.

Lau har via sin uddannelse bred erfaring med skov og natur, læplantning og vildtpleje samt anlæg og pleje af by- og boligområder.

Lau har tidligere ledet firmaet Wad & Kortegaard Anlægsgartnere på Fyn, hvorfra han har en bred erfaring med anlæg af haver og sportsanlæg, udførelse af store og små belægninger samt renovering af legepladser og skolegårde.

Endvidere har Lau erfaring med anlæg og renovering af afløbssystemer for kloak, samt rensningsanlæg til spildevand.

Det siger kunderne

„Vores 710 elever er virkelig begejstrede for de nye udendørs mu-ligheder. Vi har virkelig fået noget for pengene; beachvolley bane, junglesti, legeplads, udendørs-lounge, nyt indgangsparti, balance-stammer, „leg-på-streg“ og ikke mindst en masse grønne træer rundt på skolens 12.000 m2 udeområde. Det skal alt sammen styrke både bevægelse og læring i frikvarter og undervisning.

Eleverne har været med hele vejen i projektet – derfor er alle alderstrin tilgodeset, så det er en helhed, hvor der er tænkt på alle. Der er legepladser og stregleg til de helt små, aktivitets-baner, sports- og hyggeområde til de mellemste og ældste elever. Desuden fik vi et helt nyt indgangsparti, så der er også noget til de forældre og andre voksne, der færdes dagligt på skolen.

Også vores serviceleder, Brian Kær, er meget tilfreds, for fugtige, ofte mudrede græsplæner og skrænter, er blevet til aktiverende og hyggeskabende opholdssteder for eleverne. Det letter det daglige rengøringsarbejde og gør det meget nemmere og sjovere at passe de udendørs arealer.“

Tina Westergaard, Skoleleder, Hurup Skole

„Processen og samarbejdet med Park & Landskab – Karina og Lau – har fungeret virkelig upåklageligt og til vores store tilfredshed. Da de mødte begge op og præsenterede deres tilbud var det tydeligt, at de både havde lyttet til vores ønsker og også bød ind med andre forslag – det endelige projekt udarbejdede de i fællesskab med os.

De havde særlig fokus på vores problemområde omkring en skrånende grund/underlag, og så har de formået at indarbejde en masse spændende og lærerige legeredskaber i naturmaterialer i et skovområde på legepladsen, som nu er åbnet op på en ny måde, så der er skabt en endnu større sammenhæng. Under hele arbejdet med opførelsen var Karina og Lau til stede og deltagende og det var derfor nemt at have den løbende dialog omkring til-rettelæggelsen af arbejdet, så håndværkerne kunne udføre deres arbejde, samtidig med at børnene stadig kunne benytte dele af legepladsen og følge med i processen.“

Marianne Bundgård, Pæd. leder, Børnehuset Bækkestien, Dronningborg

„Jeg er så tilfreds med slutresultatet. Produktet ser stadig super godt ud og er i samme stand, som da det blev anlagt. Eleverne er super tilfredse med det nye underlag og bruger det hele tiden. Vi vil helt klart vælge at bruge Park & Landskab til vores næste projekt udendørs.“

Per Ammitzbøl, serviceleder, Viborg Realskole

„Vi valgte at tage imod det tilbud, som Park og Landskab gav. Det gjorde vi af flere forskellige årsager. Blandt andet kunne vi godt lide, at de tilbød at rense det eksisterende faldsand frem for at grave det væk og lægge nyt. Det var både billigere og mere miljøvenligt. Derudover var deres forslag til selve legeredskabet skræddersyet til os. Alle kriterierne blev integreret i et legeredskab, som var specielt tegnet ud fra netop vores kriterier og ønsker og samtidig var det indenfor budgettet.

I sensommeren 2018 fik vi igen mulighed for at anskaffe os et nyt legeredskab til legepladsen. Denne gang ønskede vi et legeredskab, hvor børnene kunne lege med vand. Vi tog kontakt til Park og Landskab, da vores tidligere oplevelse var positiv, og fortalte dem om vores ønsker, idéer og budget. Derefter modtog vi tre forskellige forslag til hvordan et sådant legeredskab kunne se ud, samt rådgivning i forhold til fordele og ulemper ved de forskellige løsningsforslag. Igen var alle tre forslag inden for budgettet og opfyldte de ønsker vi havde til legeredskabet. Derforuden var der detaljer på legeredskabsforslagene, som vi ikke selv havde tænkt på, men som øgede legeværdien væsentligt.

Vi har alt i alt været godt tilfredse med resultaterne af begge projekter.”

Nina Saugmann, Pædagog, Børnehaven Tryllefløjten, Romalt