Om os2019-01-22T15:50:16+00:00

Om Park & Landskab – Anlægsgartnere i Randers

Vores stærke team

Vi kan i dag præsentere et stærkt team på 5-15 faste medarbejdere, afhængig af sæson.

Udover faglærte anlægsgartnere og lærlinge, har vi folk med uddannelser indenfor landbrug, murer, naturplejer, taggartner, legepladsinspektør, jordbrugsteknolog og indehaveren Lau, som er skov- og landskabsingeniør.

Herudover bruger vi i høj grad at samarbejde med vore kollegaer og underleverandører, hvorved vi kan løse langt de fleste opgaver.

Hvilke opgaver og hvor

Vi er et alsidigt firma, og vi løser mange forskellige former for anlægsarbejde, renovering eller nyopførsel af legepladser mv. Opgaver for både private, erhverv og det offentlige.

Vi holder til i Randers og har derfor helt naturligt mange kunder i Østjylland og Nordjylland. Men vi kommer gerne i hele landet og under vores referencer kan du se eksempler på f.eks. renovering af hele skoleområder, inkl. nye legepladser eller arbejde med underlag i København Zoo.

Vores forretninger

Ud over at vi her fra hjemmesiden præsenterer, hvad vi tilbyder inden for have og anlæg, så har vi ligeledes andre relaterede forretninger kørende.

– Vi har webshoppen www.udeliv.net hvor vi sælger alt godt til haven.
– På www.action4kidseurope.dk sælger vi legepladsudstyr og hele løsninger.
– Vi er forhandlere af Rudeco legepladser og Aktiv Ude-produkter

Vi ser enhver opgave som en udfordring, både når det drejer sig om et direkte salg eller en anlægsopgave. Vi glæder os altid til at yde vores bedste for at tilfredsstille alle vores kunder.

Historien

Park & Landskab ApS med Lau Knudsen, som er uddannet skov- og landskabsingeniør, i spidsen blev etableret i 2002 og har sidenhen været ensbetydende med succes hos kunderne.

Lau har via sin uddannelse bred erfaring med skov og natur, læplantning og vildtpleje samt anlæg og pleje af by- og boligområder.

Lau har tidligere ledet firmaet Wad & Kortegaard Anlægsgartnere på Fyn, hvorfra han har en bred erfaring med anlæg af haver og sportsanlæg, udførelse af store og små belægninger samt renovering af legepladser og skolegårde.

Endvidere har Lau erfaring med anlæg og renovering af afløbssystemer for kloak, samt rensningsanlæg til spildevand.