stabil vækst2020-05-13T10:12:52+00:00

Stabil vækst og fremgang

Vi har siden starten i 2002 formået at holde en stabil fremgang i både omsætning, antallet af medarbejdere og økonomisk resultat.

Gazelle virksomhed både i 2008 & 2009

Vi er stolte over, at vi har opnået, at blive kåret som Gazelle virksomhed både i 2008 & 2009.

Udlært 5 anlægsgartnere

Vi er ligeledes stolte af, at have færdiguddannet ikke mindre end 5 faglærte anlægsgartnere, hvor af de 4 forsat er tilknyttet virksomheden idag!

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Igen i år forsætter Park & Landskab ApS med den højeste kreditværdighed: AAAKreditrating AAA gives til virksomheder med meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtigelser.
AAA er derfor et kvalitetsstempel, som giver et godt forhandlingsgrundlag ved indgåelse af forretningsaftaler med såvel kunder som leverandører.
AAA kreditrating foretager løbende vurderinger af danske virksomheders kreditværdighed og hvert år i oktober /november måned offentliggøres og udsendes disse vurderinger.Park & Landskab ApS er tilknyttet en ”live rating” ordning, så aktuel kreditværdig ses altid på her på parkoglandskab.dk.