Børnehaven Tryllefløjten2020-03-03T13:13:57+00:00

Project Description

Sandrensning og en ny naturlegeplads i Børnehaven Tryllefløjten

Et klatretårn med en masse forskellige fysiske udfordringer for børnene. Super spændende for børnene at lege ved/i/under og på, det skal udforskes og der skal prøves fysiske grænser af. Plus to kolbøttestænger samt ny vandleg med dobbelt pumpestation.

Da det er langt mere miljøvenligt at rense det nuværende sand, renser vi sandet med vores helt nyudviklede sandrensnings maskine, som renser alt op fra sandet og får det mindske skidt med op, Så sandet bliver luftet og renset fuldstændig.

Læs mere om sandrensning   >>>   www.rentsand.dk

Se en lille video om projektet:

Det siger kunderne

„Vi valgte at tage imod det tilbud, som Park og Landskab gav. Det gjorde vi af flere forskellige årsager. Blandt andet kunne vi godt lide, at de tilbød at rense det eksisterende faldsand frem for at grave det væk og lægge nyt. Det var både billigere og mere miljøvenligt. Derudover var deres forslag til selve legeredskabet skræddersyet til os. Alle kriterierne blev integreret i et legeredskab, som var specielt tegnet ud fra netop vores kriterier og ønsker og samtidig var det indenfor budgettet.

I sensommeren 2018 fik vi igen mulighed for at anskaffe os et nyt legeredskab til legepladsen. Denne gang ønskede vi et legeredskab, hvor børnene kunne lege med vand. Vi tog kontakt til Park og Landskab, da vores tidligere oplevelse var positiv, og fortalte dem om vores ønsker, idéer og budget. Derefter modtog vi tre forskellige forslag til hvordan et sådant legeredskab kunne se ud, samt rådgivning i forhold til fordele og ulemper ved de forskellige løsningsforslag. Igen var alle tre forslag inden for budgettet og opfyldte de ønsker vi havde til legeredskabet. Derforuden var der detaljer på legeredskabsforslagene, som vi ikke selv havde tænkt på, men som øgede legeværdien væsentligt.

Vi har alt i alt været godt tilfredse med resultaterne af begge projekter.”

Nina Saugmann, Pædagog, Børnehaven Tryllefløjten, Romalt