Hurup Skole2020-03-03T13:18:34+00:00

Project Description

Nye udearealer i Hurup Skole

I december 2018 kunne skolen indvi de helt nye udendørs arealer: beachvolleybane, junglesti, legeplads, ”udendørs-lounge”, balancestammer, ”leg-på-streg” og ikke mindst en masse grønne træer, rundt på skolens 12.000 kvadratmeter udeområde.

Alt sammen for at skabe et udendørsareal, hvor fugtige, ofte mudrede græsplæner og skrænter, er blevet til aktiverende og hyggeskabende opholdsteder for eleverne. Initiativer der skal styrke både bevægelse og læring i frikvarter og undervisning.

Læs mere her.

Det siger kunderne

„Vores 710 elever er virkelig begejstrede for de nye udendørs muligheder. Vi har virkelig fået noget for pengene; beachvolleybane, junglesti, legeplads, udendørs-lounge, nyt indgangsparti, balancestammer, „leg-på-streg“ og ikke mindst en masse grønne træer rundt på skolens 12.000 m2 udeområde. Det skal alt sammen styrke både bevægelse og læring i frikvarter og undervisning.

Eleverne har været med hele vejen i projektet – derfor er alle alderstrin tilgodeset, så det er en helhed, hvor der er tænkt på alle. Der er legepladser og stregleg til de helt små, aktivitetsbaner, sports- og hyggeområde til de mellemste og ældste elever. Desuden fik vi et helt nyt indgangsparti, så der er også noget til de forældre og andre voksne, der færdes dagligt på skolen.

Også vores serviceleder, Brian Kær, er meget tilfreds, for fugtige, ofte mudrede græsplæner og skrænter, er blevet til aktiverende og hyggeskabende opholdssteder for eleverne. Det letter det daglige rengøringsarbejde og gør det meget nemmere og sjovere at passe de udendørs arealer.“

Tina Westergaard, Skoleleder, Hurup Skole